Hunmagyar Vérszövetség: De durva: választási csalásról beszél a KDNP!

De durva: választási csalásról beszél a KDNP!

hajdupress - 2013-06-18 12:13:22

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a választási csalás előkészítésének gyanúját veti fel az, ami a Magyar Nemzetben megjelent az Európai Unió bizottságának alelnökéről.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Harrach Péter frakcióvezető és Pálffy István frakciószóvivő kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében felidézte, hogy Viviane Reding igazságügyi biztos, az Európai Bizottság alelnöke a lap szerint a napokban, az Angliában zárt ajtók mögött megrendezett Bilderberg-konferencián Magyarországról szólva arról biztosította az egybegyűlteket: "mindent megtesz a jövő évi országos választások eredménye legitimitásának gyengítése érdekében arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat."

A kisebbik kormánypárt szerint súlyosan antidemokratikus, ha bárki, ha egy európai politikai főtisztviselő beavatkozik egy szuverén tagállam választási kampányába és manipulálni kívánja azt.

A bűncselekmény kategóriája, ha befolyásával visszaélve próbálja alakítani a választások eredményét - írták, leszögezve: ha ez így van, akkor a biztos kimeríti a választási csalás előkészítése tényállását. A kisebbik kormánypárt követeli, hogy a biztos hozza nyilvánosságra: mi mindent akar megtenni Magyarországon a 2014-es választások eredményének befolyásolása érdekében.    Követelik továbbá, Viviane Reding biztos tárja fel, hogy mely magyarországi szervezetek képviselőivel tartott erről előzetes megbeszéléseket, amelyek szerinte anyagi támogatásuk legnagyobb részét az Egyesült Államokból kapják.    Mivel a hírek szerint ezek a szervezetek biztosították a bizottsági alelnököt arról, hogy olyan jelentéseket fognak kiadni, amelyek utalnak arra, hogy a választási körzetekben voltak, akik láttak a szavazófülkék fölé helyezett rejtett kamerákat, a KDNP rendőrségi feljelentés megtételét is szükségesnek látja választási csalás gyanúja miatt.    Kitértek arra: miután a lap informátora szerint Reding biztosította a tanácskozás résztvevőit, hogy a választásokig a Magyarország ellen folytatott, még a mainál is intenzívebb, a választások várható tisztaságát kétségbe vonó és a félelem légköréről cikkező külföldi médiakampány folyik majd, tisztázza, hogy ennek irányításában visz-e szerepet.

A KDNP felszólítja az Együtt 2014 vezetőjét is, hogy magyarázza meg, miért hivatkozott rá Viviane Reding úgy, hogy "Bajnai Gordon volt miniszterelnök segíteni fogja a társadalmat eluraló "félelem" tudatosításában és alátámasztásában".    A kisebbik kormánypárt úgy látja: mindezek az Európai Unió történelmének legsúlyosabb politikai botrányát vetítik előre, alapjaiban ássák alá az Unió értékeit és a Bizottság hitelét.    Ezért Viviane Reding azonnal tisztázza magát, adjon magyarázatot a magyar kormánynak, az Európai Néppárt tagszervezeteinek és az Európai Bizottság előtt. Ha mindaz igaz, amely a Bilderberg csoport üléséről kiderült, akkor haladéktalanul mondjon le EB alelnöki posztjáról és minden politikai tevékenységét fejezze be. A KDNP arra kéri az Európai Néppárt tagszervezeteit, hogy a maguk eszközeivel számoltassák el Viviane Redinget, segítsék az ügy mihamarabbi felderítését - zárul a kommüniké.

(MTI)

Címkék: csalás eu kdnp viviane reding választás zsidó

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.